Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ

Receptury pro cukrářskou výrobu:Těsta a hmoty

Stejskalová Jaroslava, Kadlec František, Nováková Ivana

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
95
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2006
Formát
A4
ISBN
80-85970-51-1
EAN
80-85970-51-1
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
Receptury pro cukrářskou výrobu:Těsta a hmoty

143 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu