Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Fermentované potraviny ke každému jídlu

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
192
Rok vydání
2023
Formát
16x24 cm
ISBN
978-80-88428-18-3
EAN
9788088428183
Lidé opět objevují výrobu, chuť a přínosy potravin s živými kulturami. Fermentované výrobky od jogurtu přes kysané zelí až po kombuchu si získaly na popularitě. A naprosto právem! Najdete v nich nejen zdraví obecně prospěšná probiotika, ale také báječně chutnají. Nejspíš tušíte, že byste je jíst měli, ale možná tápete, jak je snadno zařadit do každodenního jídelníčku. Tato kuchařka váš problém vyřeší.
Fermentované potraviny ke každému jídlu

448 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu