Vařit při jednom pro toho, kdo si potrpí na maso, ale i kdo ho z nějakého důvodu nechce? S naší ojedinělou kuchařkou to nebude žádný problém!
Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli.
Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyně a hlavně respektují různé chutě. Najdete zde recepty na polévky, těstoviny, saláty, pečená jídla, risotta a mnoho dalšího. Každý recept je doprovázen návodem, jak ingredience rozdělit a jak jídlo správně připravit. Kniha je plná alternativ a také tipů z dlouholeté praxe šéfkuchaře a lektora vaření. Provede začátečníka a obohatí zkušeného.
Přejeme vám mnoho příjemných a nezapomenutelných chvil s touto unikátní kuchařkou.