Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Zvěřina

Mangold Matthias F.

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
64
Rok vydání
2022
Formát
16x20 cm
ISBN
978-80-7541-255-3
EAN
9788075412553
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
Zvěřina

199 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu