Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY

Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

Strnadelová Vladimíra, Zerzán Jan

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
336
Rok vydání
2021
ISBN
978-80-7554-337-0
EAN
9788075543370
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina). K vyléčení nemoci nestačí pouhé vysazení lepku Autoři v této informacemi a recepty nabité knize objasňují příčiny nesnášenlivosti lepku a její důsledky a detailně popisují zásady zdravé, zejména bezlepkové stravy. K vyléčení nemoci totiž nestačí pouhé vysazení lepku, neboť hlavní příčina mnoha onemocnění spočívá v poškození střeva. Je proto třeba konzumovat takovou stravu, která nezatěžuje střevo ani další orgány, jako jsou játra či slinivka břišní, a zároveň pomáhá obnovovat střevní sliznici. Mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin V knize najdete mnoho ověřených receptů na přípravu jídel z bezlepkových obilovin, od snídaní, přes polévky a hlavní jídla až po dezerty, díky nimž bude vaše strava nejen chutná a pestrá, ale současně bude mít léčebný a preventivní účinek na vaše střeva a celý zažívací systém.
Radost z bezlepkové stravy – Zdravé vaření bez lepku a bez mléka

399 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu