Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY, NAUČNÁ LITERATURA
"Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoupit mouku, cukr a vejce, ušlehat krém či uvařit pudink… A pak už jen začít podle popisu," říká populární cukrářka a autorka RODINNÝCH RECEPTŮ Helena Vybíralová.
Tentokrát si k pečení přizvala tři kolegyně Libuši, Marii a Janu. Všechny ovládají cukrářské řemeslo na jedničku. A hvězdičku k tomu. Dávno objevily, že i něco tak všedního, jako je pečení cukroví, dortů, koláčů nebo řezů, může být věda, umění a krása zároveň. Více se dovíte v rozhovorech s nimi. Určitě si je přečtěte. A hlavně PEČTE, TVOŘTE, BAVTE SE!
Položka byla přidána do košíku.