Zařazeno v kategoriích: BELETRIE, KUCHAŘKY, NAUČNÁ LITERATURA
Kdy a čím začít přikrmovat kojence? Jaká strava prospívá batoleti? Co přijde k chuti dětem v 7. až 9. měsíci, v jednom a dvou letech? Jaké jsou správné dávky jednotlivých živin, zásady přípravy pokrmů či základní požadavky na hygienu a vybavení kuchyně? Odpovědi na tyto otázky spolu s více než dvěma stovkami vyzkoušených receptů usnadní maminkám rozhodování, čím ve správný čas nasytit nejmladšího člena rodiny.
Kuchařská kniha zkušené specialistky na výživu je rozdělena do dvou základních oddílů věnovaných kojenecké a batolecí stravě. Nabízí návody na mléčné a nemléčné příkrmy z ovoce a zeleniny, kaše z obilovin či s ovocem a pokrmy z brambor, s masem či vejci. Recepty na polévky a hlavní pokrmy z drůbeže, ryb i masa nebo bezmasá sladká i slaná jídla doplňují oddíly věnované přílohám, salátům, moučníkům a slavnostním pokrmům. Najdete v ní také základní pravidla pro sestavení zdravého, pestrého a chutného jídelníčku včetně správného pitného režimu i rady, jak dítě zapojit do rodinného stolování.
Položka byla přidána do košíku.