Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství

Hanus Martin, Nováková Eva, Skřivan Pavel, Šedivý Petr

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
450
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2021
Formát
A5
ISBN
978-80-90808-6-0
EAN
9788090808607
Hlavní témata 0 Moderní výrobní a technologická zařízení a postupy (řízené kynutí, chlazení, mrazení, nové metody pečení, automatizace, digitalizace a robotizace v pekárnách, trendy inovací technologických zařízení) 0 Suroviny, přípravky a směsi nové generace (trendy a inovace pro řemeslné a průmyslové pekárny, pro využití moderních technologií a výrobu trendových produktů) 0 Balení, prodej a marketing pekařských výrobků 0 Systémy kvality, certifikáty a kontrola jakosti 0 Výrobkové, výživové a dietní trendy 0 Přehled aktuální legislativy pro výrobu a spotřebu pekařských výrobků
Pekařská technologie V. – Moderní trendy v pekárenství

550 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Balení potravin

Balení potravin

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu