Zařazeno v kategoriích: NAUČNÁ LITERATURA

Czech Cuisine

Salfellner Harald

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
160
Rok vydání
2022
ISBN
978-3-89919-658-0
EAN
9783899196580
Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
Czech Cuisine

390 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu