Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Velký český kuchařský lexikon

Bittermann Josef

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
784
Rok vydání
2012
ISBN
9788072724307
EAN
9788072724307
Nové vydání monumentálníhodíla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků.Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století.V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů.Uživatelsky upraveno a rozšířeno podnětným vysvětlujícím aparátem. Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.
Velký český kuchařský lexikon

998 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Grilování

Grilování

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu