Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, LÉKAŘSKÁ LITERATURA, BELETRIE, KUCHAŘKY

Víme, co jíme

Žák Lenka

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
184
Rok vydání
2012
ISBN
9788072814442
EAN
9788072814442
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Víme, co jíme

399 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Hojnost

Hojnost

Pozor, sůl!

Pozor, sůl!

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu