Karolína Katchaba Hrubešová je jednou z nejúspěšnějších foodblogerek, které se v posledních letech objevily na sociálních sítích. Od roku 2017 se armáda Kačabek, jak si říkají členky její převážně ženské facebookové skupiny Jíme a hubneme s Katchabou, rozrostla na 100 tisíc a každý den do ní přibývají další.Kniha Nebojte se jíst – a hubnout! s neocenitelnými radami a 130 původními recepty z autorčiny kuchyně není jenvýsledkem jejího kuchařského umění, publicistické invence a osobitého vtipu. Katchaba v ní zúročuje především vlastní těžkou cestu od obezity, trápení se a drtivých nejistot (které tak dobře znají lidé s nadváhou) k půvabné, štíhlé a sebevědomé mladé ženě. Jak to dokázala?Po experimentech s všemožnými dietami, jejichž výsledkem byl v konečné fázi vždy jen jo-jo efekt a další kilogramy navíc (viz srovnávací fotografie na titulní straně knihy) se rozhodla skončit s nesmyslným hladověním a začít zdravě, pravidelně a vydatně jíst. A už po roce se dostavil efekt zcela jiného druhu – efekt trvale ztracených kilogramů. Bylo jich třiatřicet a může jich být víc. V této knize se dozvíte, jak to lze dokázat pomocí výjimečně chutných a zdravých jídel a hlavně že nemusíte ani trochu hladovět, abyste shodili přebytečná kila.A že to dokážete i vy. NEBOJTE SE JÍST – A HUBNOUT!