Zařazeno v kategoriích: JAZYKOVÁ LITERATURA

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Křivánek Mirko

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2008
ISBN
9788073350369
EAN
9788073350369
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování. Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

429 Kč


  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu