Zařazeno v kategoriích: UČEBNICE MŠ, ZŠ, SŠ

Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

Sedláčková Hana

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Rok vydání
2010
ISBN
9788071689522
EAN
9788071689522
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Technologie přípravy pokrmů 2 - 2. vydání

190 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu