Nejlepší speciality ze zvěřiny
Tato velká kniha receptů ze zvěřiny přináší změnu do kuchyně. Předkládá vám osvědčené i úplně nové recepty z celkem 15 druhů užitkové, volně žijící zvěře. Návody, popsané krok za krokem, usnadní práci a zaručí, že se vám každý pokrm povede. Problémy vám nezpůsobí ani pozměněné recepty, různé varianty a kombinace. Velkou pomocí jsou úplně základní vědomosti kuchařské praxe. Osvojíte si zručnost - potřebnou například u svazování pečené - a to pomocí podrobného popisu s ilustracemi. O kvalitě této kuchařky svědčí i to, že v Německu vyšla již po devatenácté.
* Nejlepší recepty ze zvěře srnčí, jelení, daňčí, divočáků, muflonů, kamzíků, zajíců, bažantů, koroptví, křepelek, perliček, divokých hus, kachen a další zvěře
* Návody na polévky, přílohy, omáčky, ochucená másla
* Kuchyňská praxe - zvěřina v rámci výživy, nákup srstnaté a pernaté zvěře,
jak poznat čerstvé maso, jak je zamrazit, metody přípravy, porcování a podávání
• Základní postupy při přípravě marinád, vývarů, esencí, želé, nádivek, sekané a těst