Dvě sestry, které milují kuchařky a společné vaření, sepsaly svoji vlastní kuchařku. Takovou, kterou lze jen tak listovat s šálkem čaje u snídaně a která navodí pocit pohody a chuť vyzkoušet si nejen jídlo na fotce, ale i příběh, který s ním může být spojený. Co třeba si připravit snídani do košíku, jít si zaběhat na krásné místo a tu snídani si tam potom vychutnat? Důležité pro ně je i to, aby byl recept tak popsán, že prostě není možné při dodržení postupu jídlo zkazit. Toto všechno se holky snažily vložit právě do své kuchařky. Ne, nenajdete v ní žádné "moderní" recepty typu řepná buchta, které jsou zdravé, ale s chutí sušeného sena. Najdete v ní jejich nejoblíbenější a milionkrát vyzkoušené recepty z poctivých surovin. Ostatně pokud uvaříte svíčkovou z domácího vývaru, pěkné zeleninky a nesníte k tomu deset knedlíků, jedná se v podstatě o zdravé jídlo. Základem tedy je: vařte z kvalitních a základních surovin, nepřejídejte se, jezte všechno, sportujte a zaručeně vám bude dobře na těle i na duši. Tak jako jim.