V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
MICHAEL GREGER, M.D., FACLM je lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, který hovoří o hned několika důležitých tématech týkajících se veřejného zdraví. Je autorem New York Times bestselleru Jak nezemřít a vede NutritionFacts. org, první webovou stránku svého druhu, která je nezisková a založená na vědeckých poznatcích a která denně zdarma přináší videa a články o nejnovějších objevech ve výživě.
GENE STONE napsal mnoho knih o ochraně zvířat a rostlinné stravě, včetně New York Times bestselleru Forks Over Knives. Je také spoluautorem knihy Jak nezemřít, The Engine 2 Diet a Living the Farm Sanctuary Life.
ROBIN ROBERTSON vytvořila mnoho receptů a napsala více než dvacet kuchařek, včetně Vegan on the Cheap, 1000 Vegan Recipes a Quick Fix Vegan. Než se stala odbornicí na kuchařky, pracovala jako šéfkuchařka a učitelka vaření. Je také autorkou rubriky „The Global Vegan“ v časopise VegNews.