Zařazeno v kategoriích: OSTATNÍ, BELETRIE, KUCHAŘKY

Domácí zpracování zvěřiny

Bothe Carsten

Dostupnost
rozebráno
Vydavatel
Počet stran
88
Rok vydání
2021
ISBN
9788075412393
EAN
9788075412393
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Domácí zpracování zvěřiny

Ostatní s tímto titulem kupují:

Polévky

Polévky

Kukuchařka

Kukuchařka

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu