Víte, že si jogurt můžete vyrobit doma a že všechno, co je k tomu potřeba, máte v kuchyni? S touto knihou můžete vyzkoušet různé druhy jogurtů, připravit lákavé pochoutky nebo jím nahradit obvyklé. Jogurt totiž není pouze rychlou snídaní nebo svačinou – je to univerzální ingredience s blahodárnými účinky, kterou můžete využít od předkrmů až po dezerty a inovovat tak svůj jídelníček – nejen že pokrmům dodáte nový rozměr chuti, ale také jím pohodlně nahradíte například máslo, smetanu, majonézu, mascarpone apod. V knize najdete postup, jak připravit různé druhy jogurtu, a také tipy, aby se vám to dokonale povedlo. Seznámíte se i s přípravou jogurtu z odstředěného, bezlaktózového či kozího mléka, a dokonce i z rostlinného sójového nápoje. Najdete zde 40 lahodných receptů jako například Labneh, Rizoto s hráškem a špenátem, Kuře marinované v bylinkách, Bylinková focaccia, Bavorský krém s nektarinkami a vanilkou, Nadýchaný levandulový piškot a další. Bio, zdravý, sezónní… to jsou jen některé z mnoha výhod vašeho jogurtu… a navíc bude vždy čerstvý a super chutný!