Výroba potravin a nutriční hodnota

Sluková Marcela a kolektiv

Dostupnost
skladem
Vydavatel
Počet stran
168
Místo vydání
Praha
Rok vydání
2016
Formát
20x29 cm
ISBN
978-80-7080-947-1
EAN
9788070809471
Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
Výroba potravin a nutriční hodnota

300 Kč


Ostatní s tímto titulem kupují:

Balení potravin

Balení potravin

Gödel 1931

Gödel 1931

  1. Položka byla přidána do košíku.

Menu